Need for Speed: Underground 3 mü geliyor?


99

nfs_3

Yarış oyunlarının vazgeçilmez serisi olan, son zamanlarda çıkardığı oyunlarla ne kadar eleştirilse de o serinin gelişmesinde önemli rol oynayan Need for Speed, yeni bir oyunla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun Facebook ve Twitter hesapları üzerinden yapılan açıklamalara bakılırsa bugün bir teaser sunulacak bizlere; internette çıkan iddialara göre de oyunun adı Need for Speed: Underground 3 olacak. Bu bilginin bu akşam resmi bir şekilde doğrulanması ya da yalanlanması bekleniyor. Eğer Underground 3 gibi bir oyunla karşılaşırsak o temaya saygı duyulup nostaljik bir oyunun karşımıza çıkma ihtimali bir hayli yüksek ki bu da oyuncuların isteyeceği bir şey olur 🙂

Bir sonraki oyunu yeni nesil için geliştirilecek ve bugün yeni oyununu tanıtılacak olan Need for Speed için resmi Twitter hesabında bir teaser yayınlandı ve yayınlanan görselde oyundaki araçlardan biri görüntüleniyor. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Need for Speed’den heyecan verici bir resim ortaya çıktı. Oyunun resmi Facebook sayfasında yayımlanan ve aşağıda görebileceğiniz resimde, yeni oyunun 21 Mayıs’ta ortaya çıkacağı yazıyor.

İşin daha heyecanlandırıcı yanı ise, resmin kontrastını yükselttiğimizde ortaya çıkıyor. Aşağıda görebileceğiniz şekilde gece vakti ve iki tam modifiyeli araç, bizlere resmen yeni bir Underground’un haberini veriyor. Acaba Need for Speed Underground 3 mü, yoksa başka bir seri mi geliyor? Peki sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yeni NFS oyunundan beklentileriniz neler?


admin

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir